Προφίλ PDF Εκτύπωση E-mail

Η Σχολή Οδηγών "ΠΗΓΑΣΟΣ" ιδρύθηκε το 1999 από μια ομάδα εκπαιδευτών με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη διδασκαλία , εκπαίδευση  και παροχή υπηρεσιών.

Από τότε αρκετές αλλαγές έγιναν τόσο στο τιμ των εκπαιδευτών, όσο και στη  αναβάθμιση του εξοπλισμού της Σχολής και την επέκτασή της με τη δημιουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών (ΚΕΘΕΥΟ) και την δημιουργία της ΣΧΟΛΗΣ/ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙ. Οι  εκπαιδευτές  που απαρτίζουν   τη   Σχολή   οδηγών  "ΠΗΓΑΣΟΣ" είναι οι ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΚΑΡΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Η πορεία της Σχολής υπήρξε αλλά και συνεχίζει να είναι σταθερά ανοδική. Η αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους στη Σχολή είναι διαρκής και αντανακλά την προσπάθεια και το ενδιαφέρον για συνεχή  ενημέρωση, κατάρτιση και βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων των εκπαιδευτών που πλαισιώνουν την εταιρεία.

Βασικός στόχος της Σχολής οδηγών  "ΠΗΓΑΣΟΣ" είναι η πραγματοποίηση μιας από τις πλέον ουσιαστικές ανάγκες της εποχής μας  που είναι η Οδική Ασφάλεια.  Για την επίτευξη του στόχου αυτού απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αμφίδρομη σχέση και επικοινωνία μαθητή-εκπαιδευτή, μία σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης που με τη δύναμη της θέλησης οδηγεί στη  μάθηση.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

Εκπαιδευτές Σχολής

  • ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    κιν.6974600752
  • ΚΑΡΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    κιν.6974600758
  • ΚΑΡΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    κιν.6938951789
περισσότερα

Online Test

Δοκιμάστε να κάνετε On line εξάσκηση.
περισσότερα

Made on Info